Apatinci savladali i Banatski Karlovac, Krec pogodio za pobedu!

Izvor: 025info.rs, 23.Nov.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatinci savladali i Banatski Karlovac, Krec pogodio za pobedu!

U okviru 11. kola Prve lige Srbije - grupa Sever, rukometaši Apatina savladali su RK Banatski Karlovac rezultatom 29:28 (12:11).

Istrošeni nakon kup susreta protiv Vojputa, rukometaši domaćeg tima nikako nisu uspeli da uđu u pravi ritam. I pored jedne od najlošijih partija ove sezone, na poluvremenu Apatinci ipak imaju minimalnu prednost.

U drugom delu meča nakon nešto boljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << starta domaćih ponovo sledi pad u igri pa se gosti vraćaju u život. U poslednja dva minuta susreta RK Apatin ulazi sa jednim golom prednosti i igračkim deficitom. Kljajić i Drašković su se pobrinuli da gosti potpuno ne preokrenu rezultat, a u poslednjem napadu Milojević i Krec kombinuju a desni bek plavo-belih nekoliko sekundi pre kraja postiže pobedonosni pogodak.

Drašković je dao 10 golova i bio najefikasniji igrač domaćeg tima, a pratili su ga Krec sa 5 i Kljajić sa 4 postignuta gola.

Rukometaši Apatina su na ovaj način trijumfalno završili jesenji deo takmičenja u Prvoj ligi Srbije - grupa Sever. Trenutno se nalaze na sjajnom drugom mestu na tabeli a igra koju su prikazali u prethodna tri meseca daje nam za pravo da se jednako dobrim partijama nadamo i na proleće.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Nova pobeda „Želje“

Izvor: NTV.rs, 23.Nov.2014

Rukometaši Železničara ostvarili su novu pobedu u Superligi. Oni su u devetom kolu savladali na Ubu ekipu Kolubare iz Lazarevca rezultatom 31 : 28. U prvom poluvremenu vladala je rezultatska klackalica, a na pauzi su gosti imali gol viška 13 : 12. Niški rukometaši su bolje započeli nastavak i...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.