Andrija oduševio profesore na festivalu muzičkih škola

Izvor: Aleksinac.net, 15.Maj.2017, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija oduševio profesore na festivalu muzičkih škola

Na Republičkom Festivalu muzičkih škola Srbije Andrija Jašarević je opet poneo titulu Laureata.

Andrija je učenik III razreda OMŠ Vladimir Đorđević iz Aleksinca i svira klarinet u klasi prof. Dragana Živkovića.

Andrija je odsvirao dve kompozicije uz klavirsku pratnju prof. Sanje Pavlović. Nakon gromoglasnog aplauza kako publike tako i članova žirija, Andrija je napustio salu.

Članovi žirija su od mene tražili da ga potražim i vratim >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << nazad? Bio sam zbunjen, potražio sam ga u holu i Andrija se vratio zbunjen na binu. A onda su članovi žirija još jednom počeli da aplaudiraju kao i svi prisutni i još jedno mu odali priznanje za izvanredan nastup.

U poslednjih mesec ipo dana ovo je druga titula Laureata koju Andrija osvaja a od 11 takmičenja na kojima je učestvovao, pet puta je bio  Laureat, 6 puta uvek samo prva nagrada, a Svetosavska nagrada samo zaokruzuje rezultate ovog već možemo nazvati mladog umetnika.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.