Izvor: Pančevac-online.com, 26.Apr.2023, 09:50

APRILSKI SNEG PREKRIO ZLATAR I MURTENICU! Veje kao da je decembar, meštani veruju da je to dobar znak FOTO

Nesvakidašnje aprilsko jutro osvanulo je pod snegom u novovaroškoj opštini. Kiša koja se tokom noći pretvorila u sneg obelela je vrhove planina Zlatara i Murtenice. Sneg je prekrio livade i pašnjake koje su vredni meštani Nove Varoši već ulekiko prepremili za prolećnu setvu. – Zlatarce, ali iostale meštane koji žive na višim nadmorskim visinama nije […] The post APRILSKI SNEG PREKRIO ZLATAR I MURTENICU! Veje kao da je decembar, meštani veruju da je to dobar znak FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pade sneg u Srbiji

Izvor: B92, 26.Apr.2023

Nesvakidašnje aprilsko jutro osvanulo je pod snegom u novovaroškoj opštini...Kiša koja se tokom noći pretvorila u sneg obelela je vrhove planina Zlatara i Murtenice. Sneg je prekrio livade i pašnjake koje su vredni meštani Nove Varoši već uveliko prepremili za prolećnu setvu..."Zlatarce, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.