ДОМИНАЦИЈА ЧЛАНОВА АК „АПАТИН“ НА 10. НОЋНОМ МАРАТОНУ

Izvor: Radio Dunav, 25.Jun.2019, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДОМИНАЦИЈА ЧЛАНОВА АК „АПАТИН“ НА 10. НОЋНОМ МАРАТОНУ

Победе Зорана Радичанина и Ђуре Борбеља, друго и треће место Александре Буркановић и Мариане Чегар Лукић.
Протеклог викенда (субота 22.06.) у Новом Саду је у организацији АРК „Фрушка Гора“, одржан традиционални међународни 10. Ноћни маратон у оквиру којег су одржане трке на >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << деоницама од 42 км и 195 метара, 21 км и 097 м и 7 километара. У маратонској трци на 42 километра и 195 метара славио је Зоран Радичанин и на тај начин наставио са низом успешних наступа у овој години, у истој трци Жељко Пековић освојио је четврто место са личним рекордом.
У полумаратонској трци на 21,097 км тријумфовао је Ђуро Борбељ, који је после службеног одсуства истрчао прву трку у Србији после више од шест месеци.
У трци на 7 километара, друго и треће место у женској конкуренцији освојиле су Александра Буркановић и Мариана Чегар Лукић, Јелена Рашковић освојила је 8. место, Бранка Величковић заузела је 21. Место, у мушкој конкуренцији Немања Ђурић освојио је 16. место.
The post ДОМИНАЦИЈА ЧЛАНОВА АК „АПАТИН“ НА 10. НОЋНОМ МАРАТОНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.