АПАТИНСКЕ КУГЛАШИЦЕ ИМАЛЕ ДОБАР ВИКЕНД

Izvor: Radio Dunav, 08.Feb.2021, 11:32

АПАТИНСКЕ КУГЛАШИЦЕ ИМАЛЕ ДОБАР ВИКЕНД

Врбас је у суботу био домаћин куглашког тандем такмичења, на којем су наступила два пара из ЖКК „Апатин“. Марина Медић и Биљана Поповић су у квалификацијама са 536 оборених чуњева заузеле треће место, док су Силвана Штулић и Јасна Орловић са 531 чуњем биле четврте. У даљем разигравању >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << представнице Апатина су изгубиле од куглашица „Кристала“ и „Алимента“, које су биле боље за неколико чуњева. Из апатинског клуба кажу да је ово добар резултат, с обзиром да су Апатинке ушле међу осам најбољих у држави.
Дан касније у Старој Моравици је одржано појединачно такмичење Зоне Бачка на којем је учествовало пет апатинских куглашица и све су се оствареним резултатима пласирале на појединачно првенство Војводине.
Јасна Орловић је освојила сребрну медаљу оборивши 563 чуња, а Биљана Поповић бронзу са 536 оборених чуњева. Наташа Нађ је оборила 530, а Снежана Петровић и Силвана Штулић по 529 чуњева што је било довољно за пласман на првенство Војводине.
The post АПАТИНСКЕ КУГЛАШИЦЕ ИМАЛЕ ДОБАР ВИКЕНД appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.