Izvor: Radio Dunav, 04.Dec.2023, 09:40

РУКОМЕТАШИ ЗАБЕЛЕЖИЛИ ПРВУ ПОБЕДУ У ПРОЛЕЋНОМ ДЕЛУ СЕЗОНЕ

Апатински рукометаши су забележили прву победу у пролећном делу сезоне, савладавши као гости екипу “ЖСК” у Жабљу резултатом 22:27. Домаћи су држали егал све до двадесетог минута утакмице, да би Апатинци крајем првог дела игре направили осетнију предност и на одмор отишли са >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << четири гола вишка (10:14). “Плаво-бели” су водили током читавог другог полувремена и на крају су заслужено дошли до бодова.
Најефикаснији у редовима “Апатина” био је Милош Браун са девет голова, шест је дао Пилиповић а по четири Живковић и капитен Милојевић, док је за играча утакмице проглашен Милош Ћеран.
Момци које са клупе води Владимир Ђукић су шести на табели са тринаест бодова, а наредног викенда РК “Апатин” ће угостити “Јабуку”.
Фото: Архива
The post РУКОМЕТАШИ ЗАБЕЛЕЖИЛИ ПРВУ ПОБЕДУ У ПРОЛЕЋНОМ ДЕЛУ СЕЗОНЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.