У ТОКУ КОНКУРС ЗА ИДЕЈНО РЕШЕЊЕ СУВЕНИРА НА ТЕМУ „АПАТИН ГРАД ЈЕЛЕНА“ – ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈЕ АУТОРЕ ОБЕЗБЕЂЕНЕ ВРЕДНЕ НАГРАДЕ

Izvor: Radio Dunav, 20.Nov.2020, 11:45

У ТОКУ КОНКУРС ЗА ИДЕЈНО РЕШЕЊЕ СУВЕНИРА НА ТЕМУ „АПАТИН ГРАД ЈЕЛЕНА“ – ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈЕ АУТОРЕ ОБЕЗБЕЂЕНЕ ВРЕДНЕ НАГРАДЕ

Туристичка организација општине Апатин је почетком новембра расписала конкурс за идејно решење сувенира на тему „Апатин град јелена“, који траје до 20. децембра 2020. године. Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин каже да за конкурс влада велико интересвање. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav <<
-Готово свакодневно људи зову и долазе у Туристичку организацију да се распитују о детаљима, па очекујемо да до краја конкурса стигне велики број предлога, рекао је Јовић.
Предлози се могу предати у просторијама Туристичке организације Апатин лично, сваког радног дана у периоду од 08 до 14 часова или слањем пакета поштом на адресу Петефи Шандора 2а, 25260, Апатин. Уз примерак сувенира неопходно је доставити и попуњен образац формулара који се може преузети на сајту Туристичке организације Апатин, а најбољи радови ће бити награђени.
-Победнички сувенир ће бити у понуди сувенирнице Туристичке организације Апатин. Аутора најбољег рада очекује новчана награда од 30.000,00 динара, творац другопласираног идејног решења ће добити двадесет а трећепласирани рад ће свом аутору донети новчану награду у вредности од десет хиљада динара, рекао је Јовић.
Директор Туристичке организације Апатин је позвао све креативне људе да узму учешће у овом конкурсу.
The post У ТОКУ КОНКУРС ЗА ИДЕЈНО РЕШЕЊЕ СУВЕНИРА НА ТЕМУ „АПАТИН ГРАД ЈЕЛЕНА“ – ЗА НАЈКРЕАТИВНИЈЕ АУТОРЕ ОБЕЗБЕЂЕНЕ ВРЕДНЕ НАГРАДЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.