ЈУЧЕРАШЊЕ НЕВРЕМЕ НАПРАВИЛО ШТЕТУ У ОПШТИНИ АПАТИН – ЗА ВИКЕНД ТРОПСКИ ТОПЛО

Izvor: Radio Dunav, 14.Jul.2023, 09:16

ЈУЧЕРАШЊЕ НЕВРЕМЕ НАПРАВИЛО ШТЕТУ У ОПШТИНИ АПАТИН – ЗА ВИКЕНД ТРОПСКИ ТОПЛО

Олујно невреме праћено градом, јуче је у два наврата погодило Апатин. Прво невреме почело је око 19 часова, а други налет јаког ветра и леда сигао је око 23 сата. Град величине ораха оштетио је кровове, фасаде и аутомобиле у општини Апатин, а поред оштећења на објектима, лед је направио >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << штету на њивама и у воћњацима, а ратари и воћари тек треба да утврде којих је размера. Поједини делови Апатина су остали без струје.
Многи Апатинци коментаришу да лед у нашој општини давно није направио оволику штету, а према незваничним информацијама, поред самог Апатина невреме је највише проблема направило у Сонти.
Након јучерашњег освежења, метеоролози за данас и наредне дане најављују претежно сунчано и све топлије време а максимална дневна температура данас ће бити око 30 степени. За дане викенда се очекује сунчано и тропски топло. Јутарње температуре ће бити око 19, а највиша дневна сутра ће бити 32, док ће у недељу жива у термометру у најтоплијем делу дана достићи 36 подеок на Целзијусовој скали.
The post ЈУЧЕРАШЊЕ НЕВРЕМЕ НАПРАВИЛО ШТЕТУ У ОПШТИНИ АПАТИН – ЗА ВИКЕНД ТРОПСКИ ТОПЛО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.