Izvor: Radio Dunav, 29.Jun.2023, 12:53

АПАТИН ДАНАС ОБЕЛЕЖАВА “МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДУНАВА”

Низом догађаја Апатин и ове године обележава 29. јун, Међународни дан Дунава. Данашњи програм ће почети у 18 часова “Карневалом бродова” који ће бити одржан на привезишту ЈП „Дунавска обала“ Апатин. У склопу карневала биће одржана заједничка вожња пловила и шарени карневал, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << а организатори позивају све грађане да дођу и посматрају, до сада невиђен спектакл на води.
Квиз знања за децу под називом “Дунавска питалица” ће бити одржан данас од 18.30 часова у малој сали апатинског Културног центра. Овај догађај едукативног и такмичарског карактера је намењен деци узраста од 7 до 10 година, са циљем проширивања знања најмлађих Апатинаца о великој реци поред које живимо. У великој сали Културног центра од 20.30 часова ће почети пројекција документарног филма “Река живота”, аутора др Оливара Фојкара – биолога и филмског ствараоца. Филм представља путовање кроз простор и време најлепшег српског дела реке Дунав, а улаз на пројекцију је бесплатан.
The post АПАТИН ДАНАС ОБЕЛЕЖАВА “МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДУНАВА” appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.