Izvor: Radio Dunav, 18.Okt.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПРИГРЕВЧАНКЕ У ПРВОМ КОЛУ ПРОТИВ СУБОТИЧКОГ СПАРТАКА

Одбојкашице Boom Volleya у суботу играју утакмицу првог кола Прве Војвођанске лиге на свом терену. У Пригревицу долази ЖОК „Спартак 2“ из Суботице.
Одбојкашице Boom Volleya су претходне сезоне више него заслужено освојиле титулу првака у Другој Војвођанској лиги-група јужна бачка, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << па им је утакмица против другог тима Суботичког суперлигаша и деби у новом рангу такмичења.
За екипу Спартака наступиће и неколико играчица које су у првом тиму, и наступају у Супер лиги Србије, а за други тим Спартака играју на двојну регистрацију.
Са друге стране екипа Boom Volleya је остала без три играчице из поставе, у односу на тим из претходне сезоне. И у овој, као и свих претходних сезона комплетна екипа је из Пригревице.
Утакмица Boom Volley-Спартак 2 игра се у суботу у хали у Пригревици, са почетком у 17 часова.
The post ПРИГРЕВЧАНКЕ У ПРВОМ КОЛУ ПРОТИВ СУБОТИЧКОГ СПАРТАКА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.