ДЕЧЈА ПИЈАЦА (ФОТО)

Izvor: Radio Dunav, 10.Okt.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ДЕЧЈА ПИЈАЦА (ФОТО)

У склопу Дечије недеље данас је на шеталишној зони у центру Апатина одржана дечија пијаца на којој су се наши најмлађи суграђани нашли у улози трговаца а њихови старији другари, родитељи и бројни пролазници у улози купаца.
Понуда је била разноврсна од гардеробе, играчака >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << , сликовница до књига и сликовница. Цене су као и претходне године биле разноврсне и свака роба нашла је свог купца, аутићи су се могли купити за само 50 динара, спинери за 30, лутке за 60, једнорози за 50, а најскупље су биле друштвене игре по цени од 200 динара.
The post ДЕЧЈА ПИЈАЦА (ФОТО) appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.