Izvor: Radio Dunav, 23.Maj.2023, 13:42

У АПАТИНСКИМ МАРКЕТИМА ПОСТАВЉЕНЕ ДОНАТОРСКЕ КУТИЈЕ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПОМОЋИ У ЛЕЧЕЊУ МЛАДЕ ПРИГРЕВЧАНКЕ

Црвени крст Апатин је у апатинским маркетима “Макси” и “Идеа” поставио кутије за прикупљање новчаних средстава за лечење Јоване Вујновић из Пригревице.
Јована болује од церебралне парализе и средства су јој потребна за операцију тетива, као и за остале трошкове лечења.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Црвени крст Апатин и породица Вујновић моле све хумане људе, да у складу са својим могућностима подрже ову хуману акцију која има циљ да Јована оздрави. Жиро рачун на који се могу уплатити средства за лечење мале Пригревчанке је отворен код банке “Интеса” 160-6000001671647-08 на име Дамир Вујновић.
The post У АПАТИНСКИМ МАРКЕТИМА ПОСТАВЉЕНЕ ДОНАТОРСКЕ КУТИЈЕ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ ПОМОЋИ У ЛЕЧЕЊУ МЛАДЕ ПРИГРЕВЧАНКЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.