Izvor: Radio Dunav, 08.Maj.2023, 16:14

ПРИГРЕВИЦА И СВИЛОЈЕВО СУТРА БЕЗ ВОДЕ

ЈКП “Наш Дом” обавештава грађане Свилојева и Пригревице да ће због радова на отклањању хаварије на магистралном цевоводу од Апатина ка Свилојеву, сутра (уторак, 9. маја) од 7:00 часова бити прекинуто водоснабевање ка поменутим местима. Прекид у водосонабдевању односи се и на >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Бању Јунаковић која ће воду добити такоће по окончању радова.
Пре искључења цевовода, у ноћним сатима ће бити напуњени водоторњеви у Пригревици и Свилојеву, због чега се апелује на грађане да се уздрже од ненаменске потрошње, како током радова не би дошло до нестанка воде у домаћинствима.
Због озбиљности радова и немогућности приступа поменутом потисном цевоводу, предвиђа се вишечасовно ангажовање људства и механизације на откалањању хаварије.
Грађани Свилојева и Пригревице ће благовремено бити обавешавани о току отклањања хаварије и поновном успоствљању редовног водоснабдевања.
The post ПРИГРЕВИЦА И СВИЛОЈЕВО СУТРА БЕЗ ВОДЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.