АПАТИН ОСВАНУО ПОД СНЕГОМ, ПУТЕВИ ПРОХОДНИ, ПРЕСТАНАК ПАДАВИНА ТЕК ЗА ВИКЕНД

Izvor: Radio Dunav, 22.Jan.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИН ОСВАНУО ПОД СНЕГОМ, ПУТЕВИ ПРОХОДНИ, ПРЕСТАНАК ПАДАВИНА ТЕК ЗА ВИКЕНД

Од синоћ над Апатином веју пахуље. Према информацијама из Ситуационог центра Општине Апатин висина снежног покривача је 10 цм. Механизација апатинског комуналног предузећа „Наш дом“, кренула је да рашчишћава путеве у општини. Осим градских саобраћајница рашчишћаваће се и >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << путеви према селима.
-Све деонице у општини су проходне јер се са сољењем кренуло одмах иза поноћи, што се тиче главне улице и трга, чека се слабљење или престанак падавина, када ће се уклањати снег и са ових површина-каже Небојша Смиљанић, директор „Нашег дома“.
Како Смиљанић каже за радио Дунав зимска служба је у току јутрањих сати чистила снег испред установа од значаја, а гурање снега са коловоза кренуће се ускоро.
Општинска комунална инспекција упутила је обавештење правним лицима и предузетницима, који су власници или корисници пословних објеката у области трговине, занатства и угоститељства, да према одлуци о комуналним делатностима општине Апатин имају обавезу да испред и око својих објеката, а нарочито испред улаза и излаза, уклањају снег и лед.
Према метеоролошким подацима снег ће и сутра наставити да пада, а у четвртак ће се смењивати суснежица и снег. Престанак падавина очекује се за викенд, али су прогностичари почетком наредне недеље најавили поновно снег и суснежицу.
The post АПАТИН ОСВАНУО ПОД СНЕГОМ, ПУТЕВИ ПРОХОДНИ, ПРЕСТАНАК ПАДАВИНА ТЕК ЗА ВИКЕНД appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.