Izvor: Radio Dunav, 22.Okt.2018, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

КУГЛАШИ ПОСЛЕ ПАУЗЕ САВЛАДАЛИ КРАГУЈЕВЧАНЕ

Првенствена пауза куглаша због европских купова је очигледно пријала куглашима “Апатина”. Након бројних напорних наступа ова пауза је добродошла да Апатинци освеже своју екипу и санирају ситне повреде што је дало и ефекат у првенственом сусрету Суперлиге на куглани бање >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << “Јунаковић” у којем су са 6:2 савладали Крагујевац.
Цео тим је одлично одиграо, али је печат на ову значајну победу дао последњи пар у којем су магичну цифру од 600 поена достигли Стојшић и страхиња Јованић, најбољи појединац сусрета који је потпуно надиграо најбољег гостујућег играча. Овом победом куглаши “Апатина” поново хватају прикључак за горњи део табеле Суперлиге. У наредном 6.колу Апатинци у Бачкој Тополи гостују екипи “Спартак 024”.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.