“The Tree Bench”

Izvor: DIA.rs, 01.Dec.2010, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“The Tree Bench”

Dizajner Marko Vučković, sa čijim radom ste već mogli da se upoznate na stranicama sajta dia.rs, nedavno je predstavio svoj najnoviji projekat - klupu “The Tree Bench”.

Dizajn ove klupe je inspirisan vezom između ljudi i prirodne sredine. Ovo je primer savremenog pristupa tradicionalnim oblicima urbanog mobilijara, koji je dobio sasvim nov oblik, veću ergonomičnost i koji može da unese deo savremene arhitekture u bilo koji javni prostor.

Klupa je napravljena od materijala koji je zove Korijan, koji je tokom prethodnih godina pronašao svoje mesto u skoro svim poljima arhitekture. Kao što se može videti na slikama, ovakav primer neutralnog dizajna je pogodan...

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.