Projekat spa centra, Bali

Izvor: DIA.rs, 02.Avg.2011, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat spa centra, Bali

Arhitektonski studio “AB Concept”, poznat po veoma zanimljivim enterijerima hotela i poslovnih prostora, kreirao je enterijer spa centra hotela “Seminyak” na Baliju.


Iako je reč o velikom prostoru, arhitekte nisu želeli da ubace previše usluga vezanih za velnes i spa centre, već je akcenat na uređenju prostranih prostorija i ugođaju za sva čula. Naravno, enterijer je uređen tako da odgovara spoljašnjem uređenju i projektantskoj filozofiiji hotela, >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << kojeg karakterišu svedene elegantne linije, blaga igra kolorita i savremen mobilijar.



Ovaj spa centar nudi svega nekoliko tipova opuštanja u različitim hidromasažnim kadama, zatim nekoliko prostorija za masaže, kao i prostorije za opuštanje, sunčanje i uživanje u izvanrednim pogledima. Komunikacioni prostori izgledaju prilično luksuzno i svečano, a odlukuje ga tamniji kolorit i veoma prisutno diskretno osvetljenje. Prostorije spa programa su uređene po određenim savremenim standardima sa obiljem kvalitetne keramike koja daje izuzetnu teksturu zidovima i zanimljivo prelamanje svetla.
Prostori za odmor imaju prijatniju atmosferu, koja pogoduje opuštanju, ležanju i uživanju u pogledima. Ove prostorije su obojene veoma vedro, a savremen nameštaj dosta dobro ispunjava svoju ulogu pružanja velikog komfora.



Ocenite članak Ocenite članak: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it.

(C) DIA.RS Veb sajt www.dia.rs zadržava pravo na objavljeni tekst, koji se ne sme kopirati bez saglasnosti autora. Objavljene slike pripadaju njihovim autorima ili pomenutim arhitektonskim studijima i nisu u vlasništvu sajta www.dia.rs.

www.dia.rs

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.