Izvor: YU-Build.rs, 13.Apr.2010, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepotrebno utrošeno 80 odsto energije u zgradama i kućama

Možda iznenađuje činjenica da su zgrade i kuće glavni „gutači“ energije u savremenom društvu, više i od industrije i transporta. Čak 41 odsto ukupne energije u EU i Severnoj Americi potroše zgrade i kuće, a najveći deo ove energije koristi se za grejanje i hlađenje. Veoma često se i do 80 odsto te energije nepotrebno troši.

Nastavak na YU-Build.rs...






Povezane vesti

Nepotrebno trošimo 80 odsto energije u domaćinstvu

Izvor: Poslovni magazin, 13.Apr.2010

Zagreb/Beograd, 12. april 2010. -  Možda iznenađuje činjenica da su zgrade i kuće glavni "gutači" energije u savremenom društvu, više i od industrije i transporta. Čak 41 odsto ukupne energije u EU i Severnoj Americi potroše zgrade i kuće, a najveći deo ove energije koristi ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.