Izvor: Namestaj.rs, 22.Maj.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moderan stan na Monmartru

Stan od 80 kvadratnih metara na gornjem spratu se nalazi u Monmartru sa pogledom sa jedne strane iznad linije drveća i redak pogled na Sakre Ker i njegov vinograda. Pogledajte slike.The 80 sq m top floor flat is located in Montmartre with plunging views on one side above the tree line and rare views onto the Sacre Coeur and its vineyard. Take a look on photos.

Nastavak na Namestaj.rs...






Povezane vesti

Panambi stan u Brazilu

Izvor: Namestaj.rs, 23.Maj.2014, 12:36

Ono što najviše cenimo u Panambi stanu je harmonična i naizgled prirodna fuzija između njegove vizuelne topline i modernog komfora. Studio Diego Revollo uspeo je da konvertuje 170 kvadratni metara (1830 kvadratnih stopa) stan koji se nalazi u prestižnom kraju u Sao Paulu, u Brazilu - u živopisnu...

Nastavak na Namestaj.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Namestaj.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Namestaj.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.