Marriott dobio dozvolu

Izvor: BeoBuild.rs, 09.Dec.2013, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marriott" dobio dozvolu

Važni preduslovi za rekonstrukciju zgrade Jugodrva na Trgu Republike u moderan gradski hotel su ispunjeni nedavno. Radi se o poduhvatu od oko 25 miliona evra, koji će konačno iskoristiti potencijale ove vrhunske lokacije posle više godina zapuštenosti. Projekat je prošlog meseca konačno dobio građevinsku dozvolu, pa se početak radova može očekivati već u januaru. Mi smo tim povodom o projektu razgovarali sa Brankom Trkuljom, direktorom kompanije "PFB Properties".

Nastavak na BeoBuild.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradnja Meriota počinje u januaru

Izvor: B92, 10.Dec.2013, 10:21

Beograd -- Pribavljene su sve neophodne dozvole za početak izgradnje hotela Kortjard baj Meriot u Beogradu i radovi bi trebalo da počnu u januaru, piše portal Beobild...Kako prenosi ovaj internet portal specijalizovan za praćenje izgradnje i razvoja glavnog grada, nedavno su ispunjeni važni preduslovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BeoBuild.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BeoBuild.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.