Konkurs “BLOK 2011″

Izvor: DIA.rs, 10.Maj.2011, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs “BLOK 2011″

Organizacioni tim 3. međunarodne konferencije BLOK 2011, sa ciljem da popularizuje ideje i teme ovogodišnje konferencije BLOK, ima nameru da pokloni 10 nagradnih kotizacija (čija je pojedinačna vrednost 60€) za predavanja 2. i 3. juna u ZIRA centru studentima arhitekture, dizajna, i srodnih oblasti sa teritorije Republike Srbije. Tim povodom, organizacioni tim 3. međunarodne konferencije BLOK, raspisuje opšti, javni studentski konkurs za prezentaciju sopstvenog projekta po izboru, >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << koji se odlikuje – unapređenjem ambijentalnih i drugih vrednosti, na lokaciji u Srbiji.

U nastavku možete preuzeti detaljne uslove konkursa, kao i neophodnu dokumentaciju.
Uslove konkursa možete preuzeti ovde, PDF format. Izglede postera finalne prezentacije preuzmite sa ovog linka.


www.dia.rs
 

Nastavak na DIA.rs...






Povezane vesti

Konkurs "BLOK" 2011.

Izvor: YU-Build.rs, 11.Maj.2011, 13:40

Organizacioni tim 3. međunarodne konferencije BLOK 2011, sa ciljem da popularizuje ideje i teme ovogodišnje konferencije BLOK, ima nameru da pokloni 10 nagradnih kotizacija (čija je pojedinačna vrednost 60€) za predavanja 2. i 3. juna u ZIRA centru studentima arhitekture, dizajna, i srodnih oblasti...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.