Klub “Beauty & Essex”, NY

Izvor: DIA.rs, 10.Mar.2011, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klub “Beauty & Essex”, NY

“Beauty & Essex” je jedan od najnovijih kafe-barova i noćnih klubova u Njujorku. Reč je o poslednjem dodatku u lancu poznatih noćnih destinacija, gde je prethodnik bio poznati klub “Stanton Social”.

Ovaj lokal se vešto krije iza potpuno obične fasade koja poručuje da se u unutrašnjosti nalazi obična zalagaonica, poput desetina sličnih u ovom kraju. Za nasumične posetioce  ovaj lokal je potpuno sakriven, a njegova neobična unutrašnjost je dostupna ljudima koji su unapred rezervisali svoj boravak. Enterijer je delo poznatog i nagrađivanog studija “Avroko”.



“Beauty & Essex” se nalazi u stotinu godina starom objektu koji je nekada služio kao poznata prodavnica nameštaja. Danas, ovaj prostor je neobična mešavina luksuznog, sofisticiranog, elegantnog i veoma ugodnog prostora. Pri samom ulasku posetioce dočekuje stepenište sa masivnim svetlećim telom koje se prostire kroz njegovu osu. U nastavku etaže se nalazi velika kolektivna...

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.