“Fruit Bowl 128”

Izvor: DIA.rs, 07.Jan.2011, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Fruit Bowl 128”

“SEMdesign” je razvio novi proizvod naziva “Fruit Bowl 128”. Reč je o posudi za voće koja je napravljena od slojeva kartona ili šperploče. Prilikom kupovine, kupac se može odlučiti za već sastavljenu celinu ili može kupiti neophodne delove te sam sastaviti posudu.

Ova neobična posuda je dizajnirana na takav način da uz malu količinu voća izgleda veoma popunjeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << što je posledica male izdubljenosti prostora za skladištenje.


Kao što je rečeno, posuda može biti napravljena od slojeva recikliranog kartona ili tankih slojeva šperploče. Kako bi bila postojana, te otporna na vodu i prašinu, slojevi materijala su zaštićeni sredstvom za impregnaciju na bazi vode.


Ocenite članak Ocenite članak: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it.

(C) DIA.RS Veb sajt www.dia.rs zadržava pravo na objavljeni tekst, koji se ne sme kopirati bez saglasnosti autora. Objavljene slike pripadaju njihovim autorima ili pomenutim arhitektonskim studijima i nisu u vlasništvu sajta www.dia.rs.

www.dia.rs

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.