Enterijer stana od 50kvm

Izvor: DIA.rs, 17.Avg.2011, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Enterijer stana od 50kvm

U ovom članku možete pronaći inspiraciju za uređenje malog, ali komfornog stana na osnovu projekta realizovanog u Geteborgu, Švedska. Inače, sa vremena na vreme na našim stranicama objavljujemo inspirativne primere skandinavskog dizajna, koji je veoma snažan već decenijama i unikatan na svetskoj dizajnerskoj sceni.
Ovaj stan se prostire na 50 kvadratnih metara i poseduje veoma dobru osnovu. Vlasnici su jedino zamenili program spavaće i dnevne sobe, jer su prvobitni planovi predlagali >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << veću kvadraturu za spavaću sobu. Objekat je inače izgrađen 1920-ih godina, te je prošao kroz proces renoviranja. Nisu unošene novine, već su sve površine jednostavno osvežene, uključujući i izvanredni parket. 



Osnova enterijera je bela boja, koja čini savršenu podlogu za buduće intervencije. Visoka spratna visina i boja boja čine prostor neobično prozračnim i svetlim. Toplu atmosferu stvara stari hrastov parket koji se prostire celokupnim stanom. Vlasnici su birali nameštaj ne mareći za to da enterijer bude jedna uniformisana celina, već su birali komade nameštaja po komforu i estetici. Veoma mirne boje dobro sarađuju sa živim koloritom pojedinih elemenata, kreirajući spoj savremenog, veselog i razdraganog.
Primetna je kombinacija savremenog diskretnog osvetljenja i tradicionalnih visećih tela, što je samo nastavak igre novog i starog. 








Ocenite članak Ocenite članak: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it.

(C) DIA.RS Veb sajt www.dia.rs zadržava pravo na objavljeni tekst, koji se ne sme kopirati bez saglasnosti autora. Objavljene slike pripadaju njihovim autorima ili pomenutim arhitektonskim studijima i nisu u vlasništvu sajta www.dia.rs.

www.dia.rs

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.