Drugačiji pogled na Britaniju

Izvor: DIA.rs, 23.Avg.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugačiji pogled na Britaniju

Aleks MekLin (Alex MacLean) je po obrazovanju arhitekta, međutim svoju je karijeru izgradio kao fotograf. Kombinujući ljubav prema fotografiji i letenju, postao je poznat po fotografijama neobičnih pejzaža, kako prirodnih tako i izgrađenih.
Mnogo puta je preleteo SAD, a zatim Britaniju, te određene delove Evrope i Azije. Kao pilot, sam je inicirao ova putovanja, gde je uvek u potrazi za neobičnim pojavama i slikama iz ptičje perspektive. U nastavku Vam donosimo seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << fotografija nastalih prilikom preletanja Britanije, kada su nastale fotografije nestvarnih prizora.











Ocenite članak Ocenite članak: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it.

(C) DIA.RS Veb sajt www.dia.rs zadržava pravo na objavljeni tekst, koji se ne sme kopirati bez saglasnosti autora. Objavljene slike pripadaju njihovim autorima ili pomenutim arhitektonskim studijima i nisu u vlasništvu sajta www.dia.rs.

www.dia.rs

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.