Izvor: Building.rs, 19.Jul.2010, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BuildingShop 142 - sajam nameštaja Budva 2010. (2. deo)

BuildingShop 142. emisija snimana je u Budvi na sajmu nameštaja. Sajam pod palmama je zaista sajam koji ima dušu i koji vas neće ostaviti ravnodušnim ako odlučite da ga posetite, nezavisno od tipa izložbe. Ako dolazite u Budvu, odvojte nekoliko minuta i ne propustite priliku da posetite poslovne prostorije Jadranskog sajma. Usput dok ste na odmoru, imate jedinstvenu priliku i dogovorite buduću saradnju sa ovim sajmom i vaš štand na nekom od tematskih izložbi koje ovaj sajam organizuje tokom cele godine. Sajam nameštaja u Budvi omogućio nam je snimanje nekoliko vrlo interesantnih reportaža u kojima predstavljamo kompanije koje su bliske građevinarstvu. Moramo napomenuti kako sa Jadranskim sajmom imamo posebno dobre poslovne odnose i rado dolazimo na sajmove čije tematske celine pratimo. >>>

Nastavak na Building.rs...






Povezane vesti

BuildingShop 141 - sajam nameštaja Budva 2010.

Izvor: YU-Build.rs, 19.Jul.2010

BuildingShop 141. emisija snimana je u Budvi na sajmu nameštaja. Pokazalo se kako je bila potpuno ispravna odluka o snimanju emisije BuildingShop na ovom sajmu. Svakako naglašavaju kako imaju izuzetno dobru saradnju sa Jadranskim sajmom u Budvi.

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Building.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Building.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.