Ana i Nikola se razvode zbog Vidića!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2013, 06:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana i Nikola se razvode zbog Vidića!

Pevačica navodno napustila muža jer on sve češće s dizajnerom izlazi po beogradskim klubovima

Kumovao - ali razvodu!

Ana Kokić napustila je Nikolu Rađena zbog Saše Vidića. Pevačica više nije htela da prelazi preko suprugovih lumperajki s dizajnerom i sa ćerkama Ninom i Teom se preselila kod mame Branke. Otkako se iz Grčke vratio u Srbiju, Rađen se ne smiruje. Skoro svake večeri izlazi u grad, a najčešće mu društvo pravi Vidić. Dešavalo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se vaterpolista i ne vrati kući, već prespava kod svog prijatelja u stanu u novobeogradskom Bloku 63.

- Vidić i Rađen su toliko dobri prijatelji da ga, kako se priča po gradu, kreator štiti dok je u „šteti“. Čak mu je dao ključeve od svog stana, zbog čega je Ana „poludela“ - kaže naš izvor.Pozvali smo kreatora, koji se nasmejao kad smo mu rekli da se priča da je on doprineo Aninom i Nikolinom razvodu.

- To su gluposti! On jeste moj drugar, ali i Ana je isto. Bila je kod mene u restoranu sto puta. To što je niko nije uslikao ne znači da ona nije dolazila. Čak mi je bila i na rođendanu, samo je kasnila i stigla je nakon što su fotografi već bili otišli - rekao je Vidić.

Do komentara Ane i Nikole nismo uspeli da dođemo.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Odlepila zbog ključa od stana: Ana i Nikola Rađen se razvode zbog Saše Vidića?!

Izvor: Svet, 17.Apr.2013

Ana Kokić napustila je Nikolu Rađena zbog Saše Vidića, kako tvrdi Kurir. Pevačica više nije htela da prelazi preko suprugovih lumperajki s dizajnerom i sa ćerkama Ninom i Teom se preselila kod mame Branke. Otkako se iz Grčke vratio u Srbiju, Rađen se ne smiruje. Skoro svake večeri izlazi u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.