Izvor: Press, 20.Jul.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan SE SELI u Sloveniju

Pevačica Goca Tržan ozbiljno razmišlja o preseljenju u neku drugu državu u komšiluku jer se, po svemu sudeći, umorila od estrade i gradske vreve.
Naime, Tržanka je trenutno u procesu veštačke oplodnje sa svojim mužem Rašom Novakovićem, pa razmišlja da se s njim i ćerkicom Lenom skući u neki mirniji kraj.
- Malo sam se umorila od velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gužve. Gde god da krenem to su zastoji i kolone. Stvarno mi je svega više preko glave. Sada sam u godinama kada mi je potreban mir. Ima toliko zemalja u okruženju koje su sređene, gde bez guranja možeš da šetaš ulicama. Saobraćaj im je regulisan odavno, a ne kao ovde. Tako da ozbiljno planiram da život nastavim u nekoj drugoj zemlji, recimo, Slovenija mi je super za život - rekla je Goca za magazin Star.
Tržanka: Malo sam se umorila od velike gužve. Gde god da krenem to su zastoji i kolone
instagram.com/gocatrzan
Želi da skloni ćerku od svega... Goca i Raša

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.