GOCA TRŽAN USKORO VODI EMISIJU

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCA TRŽAN USKORO VODI EMISIJU

Goca Tržan trebalo bi da počne sa uređivanjem i vođenjem emisije „Iskreno sa Gocom“. Koncept će biti poput onog koji je lansirala Amerikanka Opra Vinfri, a govoriće se o iskrenim životnim trenucima. Biće priče, između ostalog, i o nasilju u porodici

Goca Tržan trebalo bi da počne sa uređivanjem i vođenjem emisije „Iskreno sa Gocom“.

Koncept će biti poput onog koji je lansirala Amerikanka Opra Vinfri, a govoriće se o iskrenim životnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << trenucima.

Biće priče, između ostalog, i o nasilju u porodici, alkoholizmu i drugim porocima. Učešće u „Survajveru“ je Goci otvorilo vrata Prve televizije jer su čelni ljudi u ovoj medijskoj kući procenili da bi se pevačica odlično snašla u voditeljskim vodama.

Ipak, Goca novim angažmanom neće zapostaviti pevačku karijeru, jer je muzika njena prva ljubav.

(D. I.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uskoro autorska emisija Goce Tržan po ugledu na Opru Vinfri

Izvor: SrbijaNet.rs, 06.Feb.2011

Pop pevačica Goca Tržan uskoro namerava da se oproba i kao urednica i voditeljka sopstvene TV emisije, tačnije tok šoa, saznali su domaći mediji. Prema pisanju „Kurira“, bivša „survajverka“ vodiće emisiju „Iskreno sa Gocom“ na Prvoj srpskoj televiziji koja će biti koncipirana po

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.