Dečko Goce Tržan ima drugu devojku?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko Goce Tržan ima drugu devojku?

Raša Novaković, dečko Goce Tržan i bubnjar u njenom bendu, navodno ima devojku u Novom Sadu, koju krije od javnosti, a s pevačicom je samo zbog publiciteta, pišu beogradski mediji.

- Raša je, navodno, u vezi sa svojom vršnjakinjom i sugrađankom iz Novog Sada. Devojka je, kako se priča, trpela, nadajući se da će je dečko predstaviti u javnosti, a onda joj je prekipelo i postavila mu je ultimatum. Navodno, Raša je pokušao da je ubedi da je pojavljivanje u javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s Gocom deo šou-biznisa, ali ona smatra da mu tračevi da je bio s Tržankom nisu potrebni u biografiji - navodi izvor.

Raša nije želeo da komentariše ovu priču, dok je pevačica preko svog portparola poručila da je "toliko zauzeta da ne stiže da se bavi ljubavnim životom članova svog benda".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.