Gavriloviću propao plan, tri puta možda posle novog poraza...

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavriloviću propao plan, tri puta ''možda'' posle novog poraza...

Vremena za žaljenje nema, već u četvrtak je novi meč.

Baš kada su utakmice počele da se ređaju na svaka dva dana, Crvena zvezda je ušla u loš ritam, što se potvrdilo i večeras u Berlinu, u duelu sa Albom.

Crveno-beli su poraženi sa 92:80, a posle meča trener Andrija Gavrilović je priznao da ono što je planirao nije sprovedeno u delo.





''Čestitam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipi Albe na pobedi. Znali smo i imali plan kako ćemo igrati, ali nismo mogli da održimo isti ritam i konstantnost sve vreme.







Možda nam je bilo potrebno više energije u prvom poluvremenu na terenu. Možda je to zbog teškog rasporeda, možda i zbog velike agresivnosti startne petorke ekipe Albe.





Možemo biti zadovoljni nekim statistikim parametrima kao što su ofanzivni skokovi  i izgubljene lopte, ali smo svakako dozvolili protivniku puno poena, i u šutu za tri i za dva poena'', izjavio je Gavrilović, a prenosi klupski sajt.

Zvezdina ekspedicija već u sredu ujutru putuje za Kaunas, a meč 10. kola Evrolige sa Žalgirisom zakazan je za četvrtak.
Pogledaj vesti o: Gavrilovići

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAVRILOVIĆU SVE JASNO: Brojke sve govore, mnogo toga smo im dozvolili

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2019

Crvena zvezda nemoćna u Berlinu...Crvena zvezda će izlazak iz rezultatske krize morati da potraži u u četvrtak u Kaunasu protiv Žalgirisa. U Berlinu su doživeli lak i ubedljiv poraz do Albe 92:80. Rezultata možda i ne oslikava slabu igru srpskog šampiona koji je gotovo sve vreme bio u podređenom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.