Gavriloviću propao plan, tri puta ''možda'' posle novog poraza...

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.11.2019.
23:16
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Vremena za žaljenje nema, već u četvrtak je novi meč.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Baš kada su utakmice počele da se ređaju na svaka dva dana, Crvena zvezda je ušla u loš ritam, što se potvrdilo i večeras u Berlinu, u duelu sa Albom.

Crveno-beli su poraženi sa 92:80, a posle meča trener Andrija Gavrilović je priznao da ono što je planirao nije sprovedeno u delo.

''Čestitam ekipi Albe na pobedi. Znali smo i imali plan kako ćemo igrati, ali nismo mogli da održimo isti ritam i konstantnost sve vreme.

Možda nam je bilo potrebno više energije u prvom poluvremenu na terenu. Možda je to zbog teškog rasporeda, možda i zbog velike agresivnosti startne petorke ekipe Albe.

Možemo biti zadovoljni nekim statistikim parametrima kao što su ofanzivni skokovi  i izgubljene lopte, ali smo svakako dozvolili protivniku puno poena, i u šutu za tri i za dva poena'', izjavio je Gavrilović, a prenosi klupski sajt.

Zvezdina ekspedicija već u sredu ujutru putuje za Kaunas, a meč 10. kola Evrolige sa Žalgirisom zakazan je za četvrtak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Wednesday, 20.11.2019
11:40

Kakav ti plan imas covece. Pa samo kad ti vidim lice, vidim da ne znas da dignes ekipu, da je motivises, da se izderes na njih malo da ih prodrmas. I onda potvrda svega toga su tvoji tajm-auti i nasa igra tokom svih ovih utakmica. Cak nam je i odbrana poslednje 3-4 utakmice evidentno losija nego inace, a bar smo to imali tokom veceg dela ove sezone, dakle i to si upropastio.

avatar
Realni Arthur
Wednesday, 20.11.2019
00:41

Dobro vecer Zvezdasi, nije nam lako, u nekom losem elementu smo, ali idemo dalje, verujem da ce sve ovo izgledati mnogo bolje. Izgubili smo i derbi, pa i ovu tekmu veceras, znaci losi bas losi i imali smo napad za pobedu protiv Partizana. Ne varajte se, imamo super ekipu, pa nama D. Brown, Perperoglu, Kuzmic, pa delimicno i Beron su bili povredjeni pa smo se krpili iz tekme u tekmu. Lagano sa kritikama, ako nama nesto treba za EL, da treba nam trener, a za ABA ligu, zivi bili pa videli dobijamo bez problema, citam komentare navijaca Partizana koji se slade nasim porazima, bez obzira sto smo igrali protiv Albe, (ni nasi nisu bolji u ovom smislu) i komentarisu kao da ce nas tesko biti medju cetiri ekipe na kraju ABA lige, mozda se i to dogodi, jer ponekad fali i sreca pa i hemija, mada ja licno ne vidim probleme takve prirode, ali hajde pa da sacekamo kraj pa da vidimo. Uostalom, nije smak sveta ako ne igramo EL iduce godine, pa nismo je igrali 13 godina pa sta, ili neki sada vec 5 ili 6 godina ne igraju, pa eto postoje i to finansijski cak skoro kao mi sto igramo EL. Zato, moje drage Delije podrzimo nasu Zvezdu, jer verujte mi, i ako smo u nekom losem ritmu, imam isti taj osecaj kao svih godina slavicemo svi zajedno u Maju. Pozdrav!

avatar
petar000
Wednesday, 20.11.2019
01:25

Ok, samo ne znam sto sve vase vrline i mane gledas "kroz Partizan"? Partizan ima para taman koliko i zasluzuje da ima. Ni po cemu vi ne zasluzujete, niti ste zasluzivali da imate jedan jedini dinar vise od nas. Kakve veze ima igranje EL sa finansijama? Nije to fudbal pa da se neka lova dobija. Isto kao sto ste vi isplivali iz nistavila, stabilizovali smo se i mi malo. Samo da napomenem da su vasi problemi i dugovi bili tri puta veci od nasih (znaci ispada da je nama bilo lagano da iznivelisemo cifru kad ste vi to mogli sa tri puta vecim dugovima i bukvalno bez ijednog igraca u timu). Jos jedna stvar, naravno da imate najjacu ekipu u ovoj ligi, naravno da je samim tim i najskuplja i to je sasvim legitimno. Sto se tice derbija, ja se nisam toliko obazirao na vas, ali reci cu ti da je po svemu vidjenom na toj utakmici da Partizan nije tako "cudna" ekipa rezultat bi bio bas kao ovaj veceras. Znaci, laganih 15+, ali realno, ne preterujem. Slabo ste se sta vi pitali na toj utakmici i to sto ste dosli u poziciju da se igra na loptu je iskljucivo zasluga Partizana. Da ste kojim slucajem dobili to bi bila jedna od najnezasluzenijih pobeda u derbijima bilo koje ekipe ikada. Znaci, DA, vi jeste i dalje najveci favoriti u ABA i tu nema nikakve rasprave, Da, imate najbolju ekipu i tu nema rasprave,DA, imate najskuplju ekipu i tu nema dileme, ali ako ne zavrsite kao prvi ligu i nemate prednost domaceg terena mislim da vam sve to nece mnogo pomoci. Koliko god da mislis da cete biti pravi. Partizan jos nema ni formiran tim, kada ga budu kompletirali onda mozemo pricati o sansama jednih i drugih. To sto vi svake sezone udjete u takmicenje sa razmisljanjem kako cete osvojiti EL, pa se onda razocarate nema nikakve veze sa Partizanom, niti sa njegovim finansijama, veruj mi... Isto bi vam bilo i da mi ne postojimo.

avatar
NikolaDzoni80
Wednesday, 20.11.2019
03:46

Nismo svi mi slepi,pa da ne vidimo koliko Vi nemate TIM... lako je baciti pare na imena... Ali nista Vam to ne znaci ako nisu porodica, a Vi to ociedno nistw... uzivajte gledati preostale meceve,jer sad pa ko ZNA KAD(IKAD)...