Bratstvo leti na krilima Nikole Mandića!

Izvor: 025info.rs, 19.Avg.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bratstvo leti na krilima Nikole Mandića!

Osećaj nas nije prevario! Pre samo dva dana najavili smo da bi mogao biti otkrovenje sezone (pogledajte OVDE) a on je to potvrdio već u prvom kolu.

Golovima Nikole Mandića, FK Bratstvo iz Prigrevice trijumfalno je započeo sezonu u Srpskoj ligi - grupa Vojvodina. U meču prvog kola savladana je ekipa Radničkog iz Šida rezultatom 2:0 (0:0).

U pravoj prvenstvenoj, tvrdoj i borbenoj utakmici pobednik je odlučen u samom finišu susreta. Gosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << koji su po procenama fudbalskih stručnjaka svrstani među 3-4 najbolje ekipe u ligi, položili su oružje pred četom trenera Živote Gavrilovića, pa će tako bodove tražiti na nekim drugim gostujućim terenima.

Oko 700 gledalaca na stadionu u Prigrevici prvi gol je videlo u 83. minutu kada je Mandić uputio pravu "bombu" sa preko 20 metara i matirao golmana Radničkog. Tačka na pobedu Bratstva stavljena je u poslednjim trenucima meča kada je ponovo Mandić, na asistenciju Stojšića, iz neposredne blizine poslao loptu u mrežu.

Domaćin je nastupio u sastavu Studen, Perović, Major, Čupić, Ćuća, Kukolj, Tomanović, Vuković, Mitrović, Mirosavljev i Makar. U drugom poluvremenu šansu su dobili Stojšić, Mandić i Petković i po oceni svih prisutnih na stadionu uneli potreban preokret u igru domaćeg tima, što se po krajnjem učinku primeti.

U narednom, 2. kolu prvenstva Bratstvo u subotu putuje u Beočin. Meč protiv domaćeg Cementa počinje u 17 sati.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.