Veliki požar u Puli VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 15:35

Veliki požar u Puli VIDEO

U blizini aerodroma u Puli danas oko 12 sati izbio je požar, a na gašenju vatre angažovana su dva kanadera.

Hrvatski auto-moto klub javlja da je za saobraćaj zatvoren put od aerodroma prema Valturi, prenosi Index.

U Istarskoj županiji u toku je gašenje tri požara otvorenog prostora, a posao vatrogascima otežava jaka bura, izvestila je Hrvatska vatrogasna brigada, navodeći da u pomoc stižu i kanaderi.

Angažovano je oko 80 vatrogasaca sa 30 vatrogasnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozila. Vatra je zahvatila podrucje trave i niskog rastinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Gašenje Facebooka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bukte tri požara u Istri, angažovani i kanaderi

Izvor: Danas, 14.Avg.2022

U Istarskoj županiji u toku je gašenje tri požara na otvorenom prostora, a posao vatrogascima otežava jaka bura, saopštila je danas Hrvatska vatrogasna zajednica, navodeći da su angažovani i kanaderi.

Nastavak na Danas...

Manje zaraženih za vikend: Preminulo 11pacijenta

Izvor: B92, 14.Avg.2022

Prema poslednjim podacima u Srbiji je registrovano još 3.767 novozaraženih virusom kovid 19...Preminulo je 11 osoba...Na respiratorima se nalazi 30 pacijenata...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.