Mediji: Šolak emituje svoju reklamu usred rijalitija čije gašenje traži VIDEO

Izvor: B92, 04.Sep.2023, 18:59

Mediji: Šolak emituje svoju reklamu usred rijalitija čije gašenje traži VIDEO

Vlasnik Junajted grupe Dragan Šolak, iako traži ukidanje rijalitija na Pinku, svoju reklamu emituje usred tog programa, pišu "Novosti".

"Kako se oseća prosečan opozicioni glasač koji od tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu izlazi na proteste opozicije, koje medijski promovišu Šolakove televizije, gde se traži ukidanje Pinka i rijalitija na toj televiziji, a upravo Šolak emituje reklamu za svoj SBB u reklamnom bloku tokom rijalitija, na istom tom Pinku".

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Gašenje Facebooka,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.