Udovičić: Rezultat iz Firence mač sa dve oštrice

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Rezultat iz Firence mač sa dve oštrice

Kapiten Radničkog iz Kragujevca Vanja Udovičić rekao je da njegova ekipa još nije osvojila Kup Evrope, uprkos ubedljivom trijumfu protiv italijanske Florencije u prvom finalnom meču u Firenci sa 8:4.
(FOTO: VK Radnički Kragujevac)
Taj rezultat je mač sa dve oštrice i nije realan odnos snaga, jer Florencija nije bila kompletna. Nije dobro što nam svi pripisuju da smo već osvojili trofej, jer to može da rastereti protivnika. Želimo da osvojimo trofej, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << to je naš cilj od početka sezone, ali znamo da nam niko neće pokloniti pobedu ili trofej. Nadam se da ćemo uspeti, između ostalog jer mi jedino Kup Evrope nedostaje u karijeri – rekao je srpski reprezentativac novinarima na Beogradskom sajmu automobila, gde je uručio ključeve „Fiata 500L” Dejanu Iliću iz Smedereva, autoru najboljeg predloga za novo ime Fabrika automobila u Kragujevcu – Naša fabrika.
Udovičić je dodao da mu je drago što „Fiat” promoviše Srbiju:
Drago mi je što je „Fijat” organizovao ovakvu akciju, znam kako je dobiti ovakav auto na poklon. I ja vozim ovaj model, zadovoljan sam njime i drago mi je što se na ovaj način promoviše Srbije.
Na pitanje šta očekuje od finalnog turnira Svetske lige i na prvenstvu sveta u Barseloni kapiten srpskog državnog tima je rekao:
Još je rano da govorimo o tome, želeo bih da nas posluži zdravlje i odemo kompletni na ta takmičenja, a ambicije su nam uvek iste, na najvišem nivou i tako ćemo da se ponašamo.
Revanš meč između Radničkog i Florencije igra se 6. aprila u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić: Još nismo osvojili trofej

Izvor: B92, 28.Mar.2013

Kapiten Radničkog iz Kragujevca Vanja Udovičić rekao je da njegova ekipa još nije osvojila Kup Evrope...Udovičić je oprezan uprkos ubedljivom trijumfu protiv italijanske Florencije u prvom meču u Firenci sa 8:4..."Taj rezultat je mač sa dve oštrice i nije realan odnos snaga, jer Florencija nije...

Nastavak na B92...

Vanja Udovičić poziva na oprez pred revanš sa Florencijom

Izvor: KGsport.info, 28.Mar.2013

Kapiten Radničkog Vanja Udovičić je krajnje oprezan pred revanš meč finala Kupa Evrope sa ekipom Florencije, iako je ekipa Radničkog ostvarila odličan rezultat u prvom meču u Firenci.. „Rezultat iz prvog meča je mač sa dve oštrice i nije realan odnos snaga, pošto Florencija nije nastupila...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.