Izvor: Danas, 22.Jun.2022, 11:20

Uhapšeno pet članova organizovane kriminalne grupe zbog sumnje da su posredovali u prostituciji

Policija je u Beogradu uhapsila pet članova organizovane kriminalne grupe zbog sumnje da su posredovali u prostituciji i da su od januara do sredine juna iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

LEZI DOLE, BRE! Spektakularna akcija beogradske policije: Pogledajte kako su pohapšeni makroi (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022

Policija je uhapsila pet osoba iz Beograda zbog sumnje da su posredovali u vršenju prostitucije, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP)...Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna, iznajmljivali stanove na teritoriji grada za devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.