Izvor: Danas, 26.Sep.2022, 16:17

Krivična prijava protiv Majdanpečanina koji krenuo nožem i čekićem na radnika Ziđina

Po nalogu nadležnog tužilaštva, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske stanice u Majdanpeku, podneće krivičnu prijavu protiv muškarca iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči ili svađi, saopštio je portparol Policijske uprave Bor.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen diler u Vinči; policija mu u stanu našla marihuanu spremnu za prodaju

Izvor: B92, 26.Sep.2022

Beograd -- Pripadnici MUP policijske stanice Grocka, uhapsili su D. Š. (1996) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droga...Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u Vinči zaplenila dva paketa i više kesica sa oko...

Nastavak na B92...

Policija: Krivična prijava zbog ugrožavanja bezbednosti radnika Ziđina

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2022

Policija u Majdanpeku podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (48) iz tog grada, zbog sumnje da je opasnim oruđem ugrozio četvoricu radnika kompanije Ziđin Koper, saopštila je policija.

Nastavak na Radio 021...

Oglasila se policija posle hapšenja aktivista u Majdanpeku

Izvor: Danas, 27.Sep.2022, 14:42

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Majdanpeku uhapsili su V. B. (43), I. Đ. (35) i M. S. (31) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, saopštila je Policijska uprava Bor.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.