Bez Nišlija nema slobode i demokratije - koalicija Srbija protiv nasilja kampanju počinje u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Nov.2023, 12:26

"Bez Nišlija nema slobode i demokratije" - koalicija "Srbija protiv nasilja" kampanju počinje u Nišu

Koalicija “Srbija protiv nasilja” počeće zvanično predizbornu kampanju u Nišu, u Narodnom pozorištu, u petak, 17. novembra, od 17 sati. Biće ukupno šestoro govornika i svi su narodni poslanici u prethodnom sazivu, a dolaze svi lideri opozicije.

“Bez Nišlija nema slobode i demokratije” - poručuju opozicionari, pojašnjavajući zašto kreću baš iz tog grada.

Govoriće potpredsednika Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, predsednik Narodnog pokreta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbije Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević iz Demokratske stranke, Aleksandar Jovanović Ćuta iz Ekološkog ustanka, Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta i Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana.

Organizatori napominju da će prisustvovati svi lideri opozicije, konvenciju smatraju pobedničkom i kažu da iz Niša kreću u osvajanje slobode.

U koaliciji “Srbija protiv nasilja” su Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zajedno, Zeleno-levi front, Pokret slobodnih građana i SRCE.

Oni su listu Republičkoj izbornoj komisiji predali pre nedelju dana i na spisku imaju 28 južnjaka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predizborna kampanja koalicije 'Srbija protiv nasilja' počinje u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2023

Koalicija "Srbija protiv nasilja" najavila je danas da će započeti kampanju za predstojeće izbore konvencijom u niškom Narodnom pozorištu, sutra, u petak 17. novembra u 17 časova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.