Izvor: Danas, 05.Jul.2023, 22:56

Albanski analitičar: Beograd pokazao spremnost da reši krizu na severu, sva krivica pada na Kurtijevu vladu

Albanski analitičar Frok Čupi rekao je za albanski Ej Bi Si Njuz da su Beograd i predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazali spremnost da reše krizu na severu Kosova za razliku od Prištine dodajući da, kako kaže, "težina krivice" pada na vladu kosovskog premijera Aljbina Kurtija, za kojeg kaže da želi oružani sukob na severu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

I ALBANCI STAJU NA VUČIĆEVU STRANU! Kurti dotakao samo dno: Priština želi da izazove oružani sukob

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 14:13

I Albanci staju na stranu Srbije!..Albanski analitičar, pisac i novinar, Frok Čupi, pohvalio je napore predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uspostavi stabilno stanje na severu Kosova i Metohije. Sa druge strane, kritikovao je premijera privremenih institucija u Prištini, Aljbina Kurtija, rekavši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.