Zorica bez dlake na jeziku: Edin pocepao Jelenu u pušnici

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica bez dlake na jeziku: Edin pocepao Jelenu u pušnici

Tokom "paklene nedelje" koja je počela na "Farmi", gledaoci su sinoć postavljlai pitanja farmerima, a jedno od zanimljivijih je bilo upućeno Zorici da prokomentatiše Edinov i Jelenin odnos. Edin i Jelena u krevetu

- Zašto si rekla da je Marko pocepao Marijanu u pušnici?- bilo je jedno od pitanja Markovićevoj.

Pevačica je negirala da je pominjala Marka i Marijanu, ali je naglasila da je se neko drugi "cepao":
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Ne, nisam rekla, nego da je neko nekoga pocepao u pušnici. Marka ni Marijanu nisam spomenula. Neki drugi ljudi su se cepali u pušnici. Nisam videla, samo sam pobegla glavom bez obzira, bilo da te je sramota njihove sramote- odgovorila je Zorica.

Kao i uvek, Jelena Golubović nije mogla da se suzdrži od komentara, pa je otkrila da je Markovićeva pričala o navodnom seksualnom odnosu Edina i Jelene:

- Rekla si da su Jelena i Edin cepaju u pušnici i da si pobegla- otkrila je Jelena Golubović, a Sloba je potvrdio.

Zorica se i ovog puta branila od napada farmera:

- Pretpostavljam da su Jelena i Edin pošto su to već radili ispod jorgana, a pušnica je malo bolja. Nisam gledala- objasnila je Zorica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zorica bez dlake na jeziku: Edin pocepao Jelenu u pušnici

Izvor: Dzungla.org, 30.Nov.2013

Tokom „paklene nedelje“ koja je počela na „Farmi“, gledaoci su sinoć postavljlai pitanja farmerima, a jedno od zanimljivijih je bilo upućeno Zorici da prokomentatiše Edinov i Jelenin odnos.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.