Zorica Marković biznismenka: Neću na “Farmu”, praviću piće po ideji Mike Flekice!

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković biznismenka: Neću na “Farmu”, praviću piće po ideji Mike Flekice!

Pevačica Zorica Marković pored pevanja, ugostiteljstva i pisanja knjige, planira još jedan poslovni poduhvat – proizvodnju energetskog pića.
“Tačno je da pokrećem nov biznis, ali nije reč o stoprocentnom energetskom piću. Ja ne volim kofein i znam da nije zdrav. Radi se o piću koje je osvežavajuće i vitaminsko, ali ukus ne mogu da otkrijem, iako se ne plašim konkurencije. Proizvod sam zaštitila i patentirala, a uveliko pregovaram i sa ljudima iz inostranstva o saradnji”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rekla je Zorica Marković.
Na pitanje odakle joj ideja za to i kako stiže na sve strane, ona samouvereno tvrdi da nema granice kada je posao u pitanju.
“Ideju mi je davno dao jedan kućni prijatelj koga smo zvali Mika Flekica. On je, sve što je potrebno za kuću, sam proizvodio i dao mi je par recepata pre nego što je preminuo. Kroz naše druženje naučila sam mnogo, a volela sam ga kao brata. Posle 15 godina setila sam se njegovih saveta i recepata, a jednom kad sam otišla na pijacu nešto me je podsetilo na njega i kliknula je ideja za novi posao. Redovno obilazim Mikin grob iz poštovanja jer me je naučio mnogo čemu”, kaže ona i zaključuje:
“Da me pozovu na “Farmu” sada ne bih išla jer mi je ovo prioritet. Dok drugi talasaju i pljuju po meni, ja ne znam gde ću od posla i novih ideja”.
Šta mislite kako će se zvati energetsko piće?
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorica Marković biznismenka: Neću na “Farmu”, praviću piće po ideji Mike Flekice!

Izvor: Scandal.rs, 08.Avg.2015

Pevačica Zorica Marković pored pevanja, ugostiteljstva i pisanja knjige, planira još jedan poslovni poduhvat – proizvodnju energetskog pića...“Tačno je da pokrećem nov biznis, ali nije reč o stoprocentnom energetskom piću. Ja ne volim kofein i znam da nije zdrav. Radi se o piću koje je osvežavajuće...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.