Zorica Marković: Vesna Zmijanac perfidno igra

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković: Vesna Zmijanac perfidno igra

Folk pevačica Zorica Marković sumnja da se Vesna Zmijanac dogovorila sa ovonedeljnim gazdom Farme Mikijem Mećavom da je izabere za slugu.

Ona se osamila sa di džejem Crnim na imanju u Lisoviću i poverila mu da sumnja da Vesna perfidno igra.

- Niko ne poznaje Vesnu kao ja. Poznajem je 40 godina. Za ovu igru je bilo perfidno da kažeš koga ćeš da postaviš za slugu. To je na Farmi strogo kažnjivo. Ona je rekla Mikiju - stavi mene za slugu - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Zorica Marković.

- To je veliki plus za Vesnu, jer je htela da postigne sledeći efekat, da nju, kao veliku zvezdu, postave za slugu i da odmah ode u štalu - dodala je Zorica.

Nije zaboravila da potkači ni Mikija Mećavu, za koga je rekla da je “isto govno”.

Zorica je svom drugaru Crnom rekla da ona nikada prva ne napada i da je u rijalitima više puta platila ceh.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.