Zorica Marković (Farma): Hoću i ja nazad!

Izvor: Mondo, 11.Jun.2013, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Marković (Farma): Hoću i ja nazad!

"A za mene su rekli da sam najgora, ono je bruka i sramota šta se tamo dešava", rekla je Zorica, koja je izbačena iz rijalitija, jer je napala Staniju.

Zadruga je "oprostila" nasilje i vratila Gocu i Vesnu na Farmu.

To se nije dopalo Zorici Marković, koja je napustila rijaliti, jer je udarila Staniju.

"Tužno je sve to! Da li zaplakati ili upišati se od smeha? Znaju se pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << farme. Zašto onda nisu vratili Đusa ili mene sad? To navodno glasanje naroda kod mene ne pije vodu", rekla je Markovićeva u razgovoru za "Kurir".

Ona tvrdi da cela ta priča, ima drugačiju pozadinu.

"Smatram da je zadruga morala da vrati Gordanu Božinovsku. Narod je sigurno nije vratio posle one večeri. Mene su proglasili najgorom, a ono je bila prava makljaža i ženska šorka. Žalosno je sve to. Ja sam moralni pobednik i drago mi je što nisam ostala s ovim makljašicama", rekla je kaže Zorica.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ZORICA: Goca će se možda ponovo makljati ako se napije!

Izvor: Poznati.info, 11.Jun.2013

Povratak Goce Božinovske i Vesne Rivas u rijaliti „Farma“ nakon tuče nije preterano iznenadio Zoricu Marković, koja je ovaj program napustila iz istog razloga, ali ona ipak nije vraćena...Očekuje nove incidente: Zorica | Foto: Nebojša Marković..- Iskreno, povratak njih dve u „Farmu“ je...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.