Zgodni Viking glumi kako bi zaradio dovoljno i vratio se na farmu

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgodni Viking glumi kako bi zaradio dovoljno i vratio se na farmu

Lepuškasti Trevis Fimel (35) je glavna zvezda popularne serije “Vikinzi”.
Nesuđeni fudbaler odrastao je s roditeljima na farmi u Australiji, a kad su snovi o sportskoj karijeri propali zbog loma noge, Fimel se najpre otisnuo u London, gde je zarađivao kao konobar, a zatim ga je uočio agent i otišao je u SAD.
Pre nego što je ostvario značajnije glumačke uloge, zgodnog mladića “privela” je ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u lovu na modele pa je Fimel postao zvezda kampanje za donje rublje Kelvina Klajna.
Iako je od tog posla prošlo dobrih 10-ak godina, i danas ga pamtimo kao jednog od najzgodnijh modela za gaćice, što je ponovo bilo aktuelno nakon neslavnog odabira Džastina Bibera da reklamira CK. Kad ne snima, uživa u prirodi, obožava da surfuje i da se vozi na motoru, a slava ga baš i ne zanima.
Glumi, kaže, da zaradi dovoljno kako bi se mogao da se vrati u Australiju i uživa u mirnom životu na farmi.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zgodni Viking glumi kako bi zaradio dovoljno i vratio se na farmu

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Lepuškasti Trevis Fimel (35) je glavna zvezda popularne serije “Vikinzi”...Nesuđeni fudbaler odrastao je s roditeljima na farmi u Australiji, a kad su snovi o sportskoj karijeri propali zbog loma noge, Fimel se najpre otisnuo u London, gde je zarađivao kao konobar, a zatim ga je uočio agent i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.