Žena Kristijana Golubovića o razvodu: Dozvoliću mu da viđa mene i ćerku

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2015, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena Kristijana Golubovića o razvodu: Dozvoliću mu da viđa mene i ćerku

Zbog svog ponašanja na “Farmi” i bliskosti sa Jelenom Milošević zvanom Balerina, Kristijan Golubović veruje da će ga supruga ostaviti nakon rijalitija.
Stanija Dobrojević je priznala da joj se žestoki momak poverio kako postoji mogućnost da više ne vidi i malenu ćerku, kao i da je skrhkan zbog toga. Farmer je od supruge dobio pismo, koje je izazvalo Kristijanove suze. Povodom ove vesti, oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se Ivana Golubović, Kristijanova supruga koja tvrdi da će svom mužu dozvoljavati da viđa njihovo dete, i ako se utvrdi da ju je prevario. Ona u svom, obraćanju nije ni potvrdila, niti negirala informacije o mogućem razvodu. Ipak, očigledno da nema nameru da olako svog supruga prepusti drugoj.
“Volim mog čoveka, on je sve moje, prvo i posle njega niko neće postojati, čak i da ne budemo zajedno, on jednom i zauvek. I da me vara i prevari, dosta više, on će uvek viđati Veru i mene, kad god poželi. On mene zna i ja njega, mi život dajemo jedno drugom. I da se zaljubio i da me je prevario, to ne znači da nas nikada neće videti. Videće nas kad god želi. Dosta više, ne dam svog muža”, napisala je Kristijanova na društvenoj mreži.


#svet
The post Žena Kristijana Golubovića o razvodu: Dozvoliću mu da viđa mene i ćerku appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.