Zabranjena ljubav: Joca Stefanović ljubi Topalkovu maloletnu ćerku

Izvor: Blic, 22.Jul.2013, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjena ljubav: Joca Stefanović ljubi Topalkovu maloletnu ćerku

Otkad se u javnosti pojavila informacija da su pevač „Granda“ Joca Stefanović i maloletna ćerka takođe grandovca i pobednika „Farme“ Milana Topalovića Topalka - Helena, u vezi, par se skrivao. Sve do juče.

I dok se tata Topalko trudi da demantuje postojanje ove zabranjen ljubavi, Joca (24) uživa sa njegovom ćerkom Helenom (16) na Crnogorskom primorju.

Golupčići na moru proslavljaju četiri meseca zabavljanja.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golupčići uhvaćeni na delu: Joca Stefanović ljubi Topalkovu maloletnu ćerku!

Izvor: Svet, 22.Jul.2013

Otkad se u javnosti pojavila informacija da su pevač “Granda” Joca Stefanović i maloletna ćerka takođe grandovca i pobednika “Farme” Milana Topalovića Topalka – Helena, u vezi, par se skrivao. Sve do juče. Reporter “Blica” uhvatio Jocu i Helenu kako razmenjuju nežnosti u kafiću...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.