ZORICA: TUŽIĆU MILOŠA

Izvor: Kurir, 27.Jun.2010, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORICA: TUŽIĆU MILOŠA

„Uvređena sam i ponižena, nemam šta drugo da vam kažem“, izjavila je Zorica Brunclik pred milionskim auditorijumom odmah nakon izlaska sa Farme.

Potom je u dahu nastavila da obrazlaže svoje nezadovoljstvo.

- Ja sam pogrešno shvatila Farmu. Otišla sam tamo da živim, a tamo se ide da se igra, da budu niski udarci, da se podmeće, da se laže... Tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su neki utrošili vreme isključivo da bi druge blatili i od sebe napravili žrtvu, što će vreme pokazati. Bog je spor, ali pravda je dostižna.

Onda je voditeljka pitala za Bojanića...

- Miloš je svačiju porodicu zakačio. Poslednja njegova taktika je da se izvinjava da je preterao u svemu... On je rekao da je moj muž dobio stan od RTS za sitne pare, koji smo mi posle toga otkupili... Ovo ne podleže nikakvom izvinjenju! Ja sam golgotu prošla posle 5. oktobra jer je nekom tada palo na pamet da laže na takav način. Kada bude sedeo ovde kao pobednik, pošto se zna da će pobediti, samo ga pitajte da li je to istina i da li stoji iza nje da bismo mogli da se sudski teramo ili je i to ono što je „preterao“!

Juče smo pokušali da sa Zoricom uradimo intervju, ali se na telefon javio njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

- Zorica neće davati izjave, posebno ne preko telefona. Možete doći kod nas u kuću za nekoliko dana i tada uraditi intervju. Ovako preko telefona neće pričati s novinarima. Isključivo uživo će davati izjave u mom prisustvu.

- Mi bismo došli sad...

- Ne, nikako! Danas Zorica ima snimanje na Pinku, a posle idemo u Šimanovce. Ali ni tamo neće davati izjave. Žao mi je, ukoliko želite, javite se za nekoliko dana - završio je razgovor Kemiš.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.