ŽESTOK OKRŠAJ NA FARMI Semir nasrnuo na Tamaru, Gabi pljunula Maju

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK OKRŠAJ NA FARMI Semir nasrnuo na Tamaru, Gabi pljunula Maju

Još jedan dan na seoskom imanju u Lisoviću prolazi u znaku verbalne i fizičke agresije, a večeras je glavnu reč poveo mladi pevač Semir Džanković, pa su mu se pridružile dežurne svađalice Maja i Tamara.

Tako je večeras u spavaćoj sobi nastao verbalni sukob između Maje, Semira i Gabrijele, a povod je bio taj što je Maja komentarisala Gabrijelin privatni život a potom je počela da peva pesme koje mladom pevaču nisu bile prijatne za slušanje.

Maja je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoj večerašnji repertoar uvrstila pesme "Tamo daleko" i "Od Vardara pa do Triglava" što je Semir doživeo kao provokaciju usmerenu prema njemu.

Svađa se nastavila u dnevnoj sobi, pa je Semir nasrnuo na Tamaru i opsovao srpsku decu, jer se klaberka umešala u njihovu svađu.

Miloš i Aca uspeli su da obuzdaju razjarenog Semira i da ga izvedu napolje, ali je pevač usput stigao da gađa Tamaru svi predmetima koji su mu dopali šaka.

Odmah potom, scenu su zauzele Maja i Gabrijela i nastavile tamo gde su Tamara i Semir stali.

Maja je, revoltirana Semirovom reakcijom, zapevala srpsku himnu "Bože pravde", a Gabrijela  joj se, isprovocirana Majinim ponašanjem, unela u lice i pljunula je.

Nekoliko minuta nakon toga, situacija na imanju se smirila, pa su  farmeri ponovo analizirali razlog Semirove agresije.

- Pa šta ako je pevala, je li te vređala? Šta te vređa, je li te vređa što peva? - urlala je Tamara na Semira.

- Ne vređa me to što se svađa sa mnom i peva - odgovorio je mladi pevač i naglasio da po ugovoru takmičari ne smeju da se vređaju ni provociraju na nacionalnoj osnovi.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIKVALIFIKOVAN SEMIR Nasrnuo na Tamaru, a Gabi pljunula Maju

Izvor: Blic, 01.Dec.2015

Još jedan dan na seoskom imanju u Lisoviću prolazi u znaku verbalne i fizičke agresije, a večeras je glavnu reč poveo mladi pevač Semir Džanković, pa su mu se pridružile dežurne svađalice Maja i Tamara...Tako je večeras u spavaćoj sobi nastao verbalni sukob između Maje, Semira i Gabrijele,...

Nastavak na Blic...

Farma: Tamara udarena - Semir diskvalifikovan

Izvor: Vesti-online.com, 02.Dec.2015, 10:22

U ponedeljak uveče na Farmi je došlo do verbalnog, ali i fizičkog nasilja između Maje, Semira i Gabrijele, a povod je bio taj što je Maja komentarisala Gabrijelin privatni život, a potom je počela da peva pesme koje mladom pevaču nisu bile prijatne za slušanje. Semir je vidno iznerviran nasrnuo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.