Voditeljka traga za porodicom u Obrenovcu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka traga za porodicom u Obrenovcu

Voditeljka i bivša učesnica "Farme" Marijana Leontijević požalila se kako ne može da stupi u kontakt sa svojom porodicom iz Obrenovca. Zamolila je i za pomoć.

Zabrinuta za svoju porodicu: Marijana Leontijević

 

Voditeljka Marijana Leontijević oglasila se na društvenoj mreži "Fejsbuk" gde se požalila prijateljima da njen otac i brat još uvek nisu na sigurnom, te da evakuacioni tim još uvek nije stigao do njih.

- Poslednje što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želim je da se čujem sa mojim bratom i ocem koji su u Obrenovcu i da mi kažu da su evakuisani i da su dobro! Mama i ja koje smo u Beogradu ne možemo da ih dobijemo od 15h danas!!! Znam da nemaju struju i da čuvaju baterije ali ja već paničim. Biću budna celu noć dok ne budem sigurna da su na sigurnom. A ja sam na tabletama za smirenje! Bila sam pribrana ceo dan ali me sad već popušta stpljenje!Mnogo ljudi nije spašeno i mnogo njih traži pomoć! Hvala svima napodršci i pomoći! Ko može neka pomogne- napisla je Marijana.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.